Proizvodi i usluga

Veliko iskustvo i najnovija oprema omogućava nam proizvodnju velikog izbora rezanih i klesanih nadgrobnih spomenika, postavljanje i održavanje istih na željenim mjestima po tradicionalnim i savremenim postupcima montaže i ugradnje. Bilo da se radi o obradi kamenih ploča, graviranju natpisa i slike na spomenike, postavljanju spomenika na grobna mjesta, naša firma će sve obaviti u dogovorenim vremenskim rokovima i sa garancijom kvalitete. Kamen-mont d.o.o. se takođe bavi i izradom ostalih kamenih proizvoda kao što su prozorske klupice, stepeništa itd…

 

SPOMENICI-23

Spomenici

Kamenorezačka radnja Kamen-mont d.o.o. se bavi izradom, ugradnjom i održavanjem nadgrobnih spomenika svih oblika. Spomenike izrađujemo u više oblika i od više vrsta kamena, a sve zavisno od potreba naših klijenata.

SPOMENICI-18

Ugradnja i održavanje

Kamenorezačka radnja Kamen-mont d.o.o. se bavi ugradnjom i održavanjem svih kamenih proizvoda. Posjedujemo svo potrebno znanje i opremu da bi naši klijenti bili zadovoljni.

SPOMENICI-20

Klupice i stepenici

Kamenorezačka radnja Kamen mont d.o.o. se bavi izradom, ugradnjom i održavanjem prozorskih klupica i gazišta. Iste izrađujemo u više oblika i od više vrsta kamena, a sve zavisno od potreba naših klijenata.